Chytej.cz

"ochrana proti komarom" necteno

26.2.2006 | koloseum | 4.796 zobrazení | 29 odpovědí

Ahoj! Co pouzivate ako ochranu proti komarom? Ja Szuku alebo Difusil no zacnem pouzivat aj ochrannu sietku na tvar lebo aj napriek kremom a sprejom je to velmi neprijemne a nechcel by som ist od vody len kvoli komarom :-( Tak jestli poznate nieco lepsie , cakam na nazory…Diky moc …

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 9. března 2006 v 1:21 ® Michajda reakce na …
Michajda

Máš pravdu. Po užívání B-vitamínu člověk holt víc smrdí. Je proto lepší ho příjmat v podobě pivních kvasinek. Jak se to dělá, snad nemusím vysvětlovat. Efekt je skoro stejný, užívání příjemější, akorát se potom nedá řídit motorové vozidlo. :o)

reagovat
Středa 8. března 2006 ve 20:53 ® koloseum

Ahoj!
Sorry ze sa ozyvam az teraz ale mam skolu a s nou aj vela ucenia a mucenia…
No chcel by som sa touto cestou podakovat vsetkym, co mi prispeli svojimi vedomostami na danu temu… Obzvlast zaujimave su aj fotky, na ktorych je po zahladeni sa do nich naozaj ( skoro ) vsetko, co plati proti komarom…ako napr. vinecko, nieco tvrdsie, neaky ten smok, svetlo, a podobne…
No uz mam dovod sa na komarov tesit a verte, ze nech sa tesia aj oni: he-he-he !!!
Tak este raz vdaka :-)

reagovat
Středa 1. března 2006 v 10:43 ® Robur
Robur

k tomu vitamínu B např. Bkomplex, to je známé, působí to i na klíštata, nevím teď ale zda odpudivost způsobuje změna chuti krve nebo změna pachu, protože vitamín B se při pocení vylučuje a mění to váš odér, důležité je asi ale to, že to relativně funguje.

reagovat
Středa 1. března 2006 v 10:31 ® Donald reakce na …
Donald

Známí používají normálně repelenty a zdá se, že to na záběry nema vliv. Možná proto, že se bavíme hejnovýma rybama na řece a tam se vždycky nějaká moc hladová najde. Pak jsem taky četl, že sumec nesnáší světlo a hluk. A hodně sumců se chytne u mostních py(i?)lířů a známý měl hned u vody kvůli děckám táborák a normálně brali. Prostě rybí hlad je nevyspytatelný :-)) .

reagovat
Úterý 28. února 2006 ve 20:39 ® Hora
Hora

Nordboy – opravdu Ti nejsem schopen to najít.Ale pisatel tam psal,že neřekne název repelentu,aby nedošlo k jeho vykoupení v drogeriích.Je tomu asi 4 – 5 roky zpět,jak jsem domů koupil první PC,tak jsem to někde na netu četl.

reagovat
Úterý 28. února 2006 ve 20:10 ®  reakce na …

To je velmi zvlíštní informace…zajímala by mně značka toho zázračného repelentu. Já mám zkušenost, že i když ryby braly jako o život, po použití repelentu (jakéhokoli) jsem byl odsouzen jít vždycky domů, protože braní totálně ustalo.

reagovat
Úterý 28. února 2006 ve 14:50 ® Hora
Hora

Donald -já někde četl(nevím už kde)že dotyčný používal repelent na nástrahu a braly mu ryby super ! !

reagovat
Úterý 28. února 2006 ve 14:35 ® pif
pif

na komáry je nejlepší sebou vzít ze tři konzervy trenčanskéch párků s fazolkou.přindeš k vodě,naráz je sežereš a tvoje plyny je dokonale odradí.bohužel kolem padá vše živé,i kamarádi rybáři.ale když se kácí les,lítají třísky,to je jasný-:)))

reagovat
Úterý 28. února 2006 ve 14:19 ® Zcuter
Zcuter

proti komarum jsem vyzral jednou omyle!!!!!ale od te doby mam klid…tady je muj pribech…:jelikoz mam casto ekzemi tak mi doktorka poradil uzívat vitamin B no a jaksi na mne po cca 1 mesici uzivani na me prestali letat.....mluvil jsem o tom is matkou(zdravotni sestra)která mi potvrdila moji teorii.....jo ale-neprestali ke mne letat(komari)jeom mne nepichají!!!!!!!!!!­!!!sem tam za jedno celodenní chytani mne nejaky sipne …ale to jen zridka!!!!!!!!!!­!!!jsem zatim jediny koho znam,ze ten vitamin B pomaha.....ale muzete to taky zkusit(o tom je prece rybyreni (zkoset a zkoset a zkoset a zkoset)

reagovat
Úterý 28. února 2006 ve 13:51 ® Donald
Donald

repelenty a pod. nepoužívám vůbec. Prý to může odhánět i ryby, když se to dostane do stiku s nástrahou. Tak to ani neriskuju. Na cigára si ty potvory už asi zvykli. Ale co pomohlo, tak byla louč (kupované v OBI) postavená kousek od nás. Komáři šli za světlem, pak jen smrad ze spáleného masa a my chytali v klidu dál :-)) .

reagovat
Pondělí 27. února 2006 ve 22:13 ® koloseum reakce na …

Hora: Hm,popozeram sa no ale niekedy ja nisim len taku spiralu proti nim a z tej sa dymi a to ich plasi kui jedni komarske…Ď…

reagovat
Pondělí 27. února 2006 ve 22:02 ® koloseum reakce na …

ahoj!Myslim ze to vyskusam :-) aj ked asi radsej budem propagovat alkoholizmus a nez sa komare nacicaju mojej vodky z krvi, tak sa ta krv stihne vyparit :-)

reagovat
Pondělí 27. února 2006 ve 21:55 ® koloseum reakce na …

Diky,ja sa este poobhliadnem ale myslim, ze u nas taky replak neni ale skusim ho nahradit nejakym podobnym tuhym este raz moc Ď…

reagovat
Pondělí 27. února 2006 v 18:30 ® Shrek reakce na …
Shrek

To už je druhá stránka věci,taky se kolega rozčiluje,kolik padne za noc cigaret,ale vysvětlit sito nenechá.Tak je poďobanej a já ne,ale nedá se hulit jednu za druhou.

reagovat
Pondělí 27. února 2006 v 18:26 ® nurse02
nurse02

Komáry je potřeba vykourit. Ale že to někdy stojí cigaret.

reagovat
Pondělí 27. února 2006 v 16:56 ® 

v lete na Váhu u Nových Zámkov mi nepomáhal ani jeden s týchto repelentov-:)

reagovat
foto/forum/2006/th-img98.jpg
Pondělí 27. února 2006 v 15:28 ® michal

repelent gel..

reagovat
foto/forum/2006/th-img97.jpg
Pondělí 27. února 2006 ve 14:56 ® dudu

Jsem další celkem spokojený uživatel tuhého Autanu.

reagovat
Pondělí 27. února 2006 ve 14:22 ® PV

Používám OFF ve spreji, je docela účinný, jenom když namočím ruku do vody, tak je pořeba ji přestříkat. Ten Autan v tuhé verzi asi vyzkouším.

reagovat
Pondělí 27. února 2006 ve 12:18 ® Shrek reakce na …
Shrek

:-D úplně přesně můj případ

reagovat
Pondělí 27. února 2006 v 9:48 ® toulovec
toulovec

Pokud sedím v kolektivu 50 lidí, v době kdy ostatní dosud nezaznamenali jediného komára, tou dobou já už bývám od komárů dojebanej jako sviňa – holt dobrej člověk no. Na rybách požívám rovněž tuhý Autan, vydrží docela dlouho účinkovat, od komárů pak mívám opravdu pokoj.

reagovat
Pondělí 27. února 2006 v 9:11 ® Shrek
Shrek

spreje jsou dle zkušeností vhodné na kratší působení,ale pokud chceš být chráněn dlouho,je fakt lepší ten tuhý repelent.

reagovat
Neděle 26. února 2006 ve 22:52 ® Hora
Hora

Pardón – já si nevšim,že to je sprej.To by odpovídalo.

reagovat
Neděle 26. února 2006 ve 22:50 ® Hora
Hora

www.moje-lekarna.cz – jenom ta cena je ňáká divná,já to kupoval za 59 Kč.

reagovat
Neděle 26. února 2006 ve 21:26 ® Hora
Hora

Vyrábí to maďarská firma Bauer,mám doma olejíček a tyčinku,tu nosím ku vodě stále,dokud nepřijdou mrazy a olejíčel v oválném obalu na delší výpravy.Koupíš to v lékárnách a na jaře i v drogeriích. Olejíček i tyčinka používám asi 5 let a zatím naprostá spokojenost.

reagovat
Neděle 26. února 2006 v 16:41 ® ywan

haha, ja sa môžem natrieť aj psím ho**** aj tak ma budú žrať…proste im chutím a na jeden revír chodím len kôli nim, nikdy tam nič nechytím ale uspokojím ich stovky :-)) ) skús ( ak máš odvahu )namočiť do petroleja vratič ( tie smradlavé kvietky na ktorých sedávajú osy ) a buď si istý že Ťa budú obchádzať na kilomere :-) …ja by som sa im radšej poddal

reagovat
Neděle 26. února 2006 v 16:31 ® Shrek reakce na …
Shrek

Nevim jaký to dělá výrobce,nechci lhát,teď ho doma nemám a budu kupovat až na jaře,ale u nás v Karlových Varech je prodejna,kde se daj sehnat.50 ml Stick (tyčinka) stojí 69 Kč.Dělaj se i tělová mléka a spreje.Nemůžu si ho vynachválit.

reagovat
Neděle 26. února 2006 v 16:15 ® koloseum reakce na …

Kolik stoji a od ktoreho vyrobcu je jestli ta mozem poprosit…

reagovat
Neděle 26. února 2006 v 15:57 ® Shrek
Shrek

Autan – tuhý repelent,perfekt věc

reagovat