Vyhledávání
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 4. dubna 2007 v 11:28 ® brčal reakce na …
-
Sivenů je na Ostravici spoustu.Sadí se na O4.
reagovat - Středa 4. dubna 2007 v 11:26 ® brčal reakce na …
-
Nikde nic není.Lidu kolem vody spoustu masařů ještě víc.
reagovat - Úterý 3. dubna 2007 ve 14:08 ® drozďák reakce na …
-
Proč ne z podzimu? Bojíš se, že bys nenachytal?
reagovat - Úterý 3. dubna 2007 ve 13:10 ® Shadowhunter reakce na …
-
Tak co uz vite kde budete lotos na zahajeni vyrazet? Nevite jestli se budou jeste letos na jare do 16.4. vysazovat nejake ryby do P.vod a nebo uz jsou vysazene? Jen ne doufam ze z podzimu
reagovat - Sobota 25. listopadu 2006 v 19:25 ® conwiq
-
…druhý siven
reagovat - Sobota 25. listopadu 2006 v 19:25 ® conwiq
-
Tak dnes možná naposledy na rybách na Ostravici 3, krásné počasí teplo takže 100% pohoda. Ryby oproti minulých týdnů překvapivě při chuti. Chyceno asi 15 ryb, převážně lipani nejvíce cca 12cm největší 29,5cm, 2 PO, 2 PD-1 mírák a 2 siveny, které jsem už hezkých pár let nechytil ani neviděl (viz foto) – udělali velkou radost. Takže jestli to bylo naposledy pěkné zakončení sezony.
reagovat - Sobota 21. října 2006 ve 22:26 ® perch
-
conwig– na odre super, sice regulace odry v jakubach,a le rekl bych ze to moc nepoku****i, mohlo to dopadnout hur, pokud jedete tak se ozvete, jinak vemte listokaza a suche jepicky
reagovat - Sobota 21. října 2006 ve 22:24 ® perch
-
dneska na Odre 8, 15 Lipanu do 30cm, 1 (ne)regulerne za ocas kolem 35cm, behem dvou hodin, paradicka
reagovat - Středa 11. října 2006 v 10:34 ® conwiq reakce na …
-
Jak to vypadá na Odře s vodou? Krásné úlovky…:) zvažujeme ještě jednu výpravu k vám na Odru, možná ale Bečva, tam jsme ještě nebyli…lovu zdar
reagovat - Středa 11. října 2006 v 10:33 ® conwiq
-
Na Ostravici 3 cca 500m na „Židem“ teče zřejmě z Bašky zelená voda plná sinic, ve Frýdku_Místku se z tohoto důvodu téměř nedá chytat, voda je fakt humus zelená. Nicméně včera jsem byl v Bašce a pěkná bída, chyceno asi 5 duháků do 24cm a 2 lipani do 20cm, jeden (asi duhák) díky mé nepozornosti mi to urval – byl pěkný. Jinak málo vody a ryb. Lipani téměř žádní…
reagovat - Pondělí 9. října 2006 ve 22:04 ® perch
-
v sobotu odra 8, 4duhavi, 11 lipan, 1jelec, slabsi den, ale ryby potesily
reagovat - Pondělí 9. října 2006 ve 14:23 ® conwiq
-
V sobotu 7.10. od 9–14h supr chytačka na Ostravici 3 ve F-M, parádní počasí teplo, slunečno. Ryby nic moc při chuti, ale přeci jsem některé lipany přemluvil. Suma sumárum cca 20 lipanů od 10–32cm, asi 10ks kolem 28–30cm. Brali na mini mušky zbarvnené do hněda popř. šeda. Po duhákovi ani vidu ani slechu…
reagovat - Středa 4. října 2006 ve 20:16 ® tomy
-
V patek na ostavici 4 par malých lipanu a par malých potočaku a včera nad harcovským mostem mi to dva lipani urvali
reagovat - Středa 4. října 2006 v 17:40 ® conwiq
-
díky za odpověď…a vaše pocity z tohoto revíru? Chtěl bych zkusit někde lipana, začíná se nám ochlazovat
reagovat - Středa 4. října 2006 v 16:13 ® Koudy
-
conwiq:pod přehradou je to docela zarostlé,lipani tam jsou taky ale ne moc…spíš prstruh a vysazený duhák… nad přehradou je pár km přirozený úsek,výše začínají betonové splavy,je tam dost hloubka,lipana jsem tam nikdy nechyt,jen PO a PD,mezi splavama je hloubka tak max po kolena a všude samý beton…
reagovat - Středa 4. října 2006 v 15:02 ® conwiq
-
Jéé tam jsem se taky chystal, ale obávám se, že to už letos nestihnu…Které ryby se tam převážně vyskytují. Jsou tam lipani? A v kterých místech se tam chytá…dík
reagovat - Středa 4. října 2006 ve 12:34 ® waccl
-
Tak jsem to byl poprvé prubnout s mušákem na Lučině. Paráda. Sice jsem nic nechytil, ale bylo to super.
reagovat - Středa 16. srpna 2006 ve 13:20 ® Krvinka reakce na …
-
Jojo taky včera jsem byl na rybach ale na Moravici v Hradci nad Moravici. Bylo videt vice rybaru nez ryb
reagovatPodarilo se mi ulovit dva male potocaky a nejake jelce ale tod vse…totalni bida a lipani a ani duhaci nebrali. No snad se to zlepsi pri otepleni…snad zacne uz konecne litat nejaky hmyz a ryby zacnou zbirat…
- Středa 16. srpna 2006 v 8:51 ® conwiq
-
Včera na Ostr. 4 od Harcáku po Lávku nad 1. splavem. Počasí jak dělané na lipany, zataženo sem tam deštík, chladno, vítr. Taky u nás poslední den na potočáky… Zvolil jsem malou mušku s bílými křidélky z CDC peří, těličko s oranžovým vzorem. Hned na 2 nához lipánek do 20cm pak ještě asi 4. Vše malé, při stahování mušky PO cca 26cm-plave dál. Nejvíce záběrů od 16–18h potom bída, sem tam záběr. Po duhácích ani vidu ani slechu…
reagovat - Pátek 11. srpna 2006 v 15:47 ® perch
-
no na rybach sem nebyl pekne dlouho takze stracim prehled jak to kde bere, no vydam se na odru a nikdo mi nebude rikat ze tam ryby nejsou(Conwig by mohl povidat)
reagovat - Čtvrtek 10. srpna 2006 ve 21:49 ® Krvinka reakce na …
-
Tak dneska jsem byl na Ondrejnici ve stare vsi a totalni propadak co se tyce pstruhu. Brali jen sami jelci sice i vetsich rozmeru ale jinak nic moc. Takze priste vyrazim nekde jinde
reagovat - Čtvrtek 10. srpna 2006 ve 20:28 ® Koudy reakce na …
-
conwiq:jiris to vystihl naprosto přesně…a to byl u nás chytat jen 3 dny
reagovat - Čtvrtek 10. srpna 2006 ve 14:45 ® conwiq
-
OSTRAVICE 4 Délka: 12.0 km, Rozloha: 21.0 ha Přítok Odry. Od jezu nad mostem na silnici Pržno – Frýdlant nad Ostravicí až k tabuli pod tělesem hráze údolní nádrže Šance včetně všech přítoků a náhonů v povodí revíru. Všechny přítoky a náhony v povodí revíru jsou CHRO – lov ryb zakázán, mimo úsek potoka Satina od soutoku s Ostravicí po jez pod Mlýnkem – označeno tabulemi. Na lovném úseku potoka Satina je lov na umělou mušku bez omezení. …bez komentáře
reagovat - Čtvrtek 10. srpna 2006 ve 12:59 ® waccl reakce na …
-
Ne není,Satina je potok co teče z Malenovic do Frýdlantu n/O, teče do Ostravice.
reagovat - Čtvrtek 10. srpna 2006 ve 12:43 ® Krvinka reakce na …
-
Conwig neni to Setina a ne Satina???
reagovat - Čtvrtek 10. srpna 2006 v 9:56 ® conwiq
-
Včera jsem byl poprvé zkusit lov na Satině. Po deštích sice větší voda, ale naštěstí ne tak zkalená jako Ostravice. Pěkná chytačka, ryby byly při chuti (braly na peří i třpytku), chyceno plno PO do 25cm a jeden 28,5cm…Mile mě revír překvapil…
reagovat - Pondělí 7. srpna 2006 v 16:18 ® jiris
-
conwiq – a čemu se divíš, když každej zmasí pstruha jakmile má míru?!
reagovat - Pondělí 7. srpna 2006 v 16:05 ® conwiq
-
hm, já jsem tam právě raka nikdy neviděl. Pouze v některých potocích, co přitékají do Ostravice, ale v řece ne… Je vidět,že se kvalita vody asi lepší…horší je to s rybí obsádkou, co vy na to?
reagovat - Pondělí 7. srpna 2006 ve 13:03 ® Koudy reakce na …
-
Proč ses divil že tam byl rak?!raka jsem viděl i na trojce přímo ve Frýdku-Místku!dokonce jsem ho viděl i na říčce Olešné v Paskově…
reagovat - Pondělí 7. srpna 2006 ve 12:58 ® conwiq
-
Včera opět vycházka k vodě na Ostravici 4 (od tenisové haly až po Bezručův most v Ostravici) celkem pěkný kus řeky. Počasí proměnlivé polojasno, přeháňky. Tentokrát jsme zvolili přívlač. Chyceno nespočet množství malých PO do 20cm 1× 25,5cm vrácen vodě a kolega 1× 28cm PO. 1× duhák cca 18cm. Jinak nic většího nebylo ani vidět. Lipany jsme neviděli ani jednoho. Pod soutokem Ostr. s Čeladenkou byl mrtvý rak!!! Což jsem hleděl, že v té vodě ještě jsou raci. Hezká vycházka až na ten déšť…
reagovat