Chytej.cz

Nastražení rybky na sumce necteno

5.3.2007 | Snake | 7.401 zobrazení | 8 odpovědí

Tento rok chci začít lovit sumce, zajmal by mě váš názor na nastražení ryby na bojku, nebo na kotevní splávek, kdy se rybě píchne jednohák za hřbet, a trojhák se nechá volně pod rybou, máte s tímto nastražením zkušenosti- ůspěšnost záseku atd… Díky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 6. března 2007 ve 22:04 ® MadMack reakce na …

snake: nebo zkus tzv. chomoutek. Je to stahovací smyčka na který jsou dva trojháky a u posuvného očka je menší jednoháček. Rybu dáš do chomuotku, stáhneš jednoháčkem smyčku a ten jeden háček zapíchneš rybě do hřbetu. Tím zajistích smyčku proti povolení, ryba je minimáleně zraněná a dva volný trojháky po obou stranách ryby zajistí spolehlivý seknutí.

reagovat
Úterý 6. března 2007 ve 22:03 ® JarKoto

Já si nemůžu pomoct, ale vždycky mě baví si pročítat témata, který mě ani moc nezajímají, portože sem vždycky přijde nějakej psychouš, kterej něco kecne (ad ripka) a osttaní ho začnou kamenovat – fakt prdel!!! :-)

reagovat
Úterý 6. března 2007 ve 21:03 ® Snake reakce na …

Tato metoda nastražení mě napadla kvůli jednoduchsti a kvůli tomu že mi to nepříjde moc „brutální“, jako jsou popisovaný nastražení na těchto stránkách.

reagovat
Úterý 6. března 2007 v 19:53 ® SETR ONDRA
SETR ONDRA

Takto nastražená ryba s volným trojhakem se mě neosvědčila, já dávám nejlepe 2trojháky za hřbet a za řitní otvor,jinak jednohák na boji nic moc špatně se sekají záběry a když je trojhák volný často se to motá a je tam kde nemá!

reagovat
Úterý 6. března 2007 v 19:47 ® SETR ONDRA reakce na …
SETR ONDRA

TO jsi mě dostal,od tohoto roku dávám na boje foukačku?Toto je debata o nás.rybkách tak to běž hlásat jinam!

reagovat
Úterý 6. března 2007 v 18:48 ® ripka reakce na …
ripka

žížali mi vaděj, to je taky špatně. Všechno co děláš jinejm si zkus nejdřív 2× na sobě. Když se ti do toho podruhé (nebo dokonce ani poprvé) nebude chtít tak STOP, nepokračuj na jinejch.

reagovat
Úterý 6. března 2007 v 18:37 ® roby reakce na …
roby

co žížali na háčku ty ti nevadí?????

reagovat
Úterý 6. března 2007 v 18:29 ® ripka
ripka

To je obzvlášť vyvrhelskej nápad zabodnout hák nějakýmu živému tvoru do zad a ještě ho odsoudit k smrti jako návnadu. Fuj až se sám dostaneš do podobně bezmocné situace, vzpomeň si na vlastní zločiny

reagovat