Vyhledávání
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 16. července 2007 v 9:29 @ ??? reakce na …
-
Dobrý den, omlouvám se, že nabourávám vaši debatu … ale zaujal mě článek s tím „bordelem“ – já jsem tam byla nedávno a bylo tam čisto! A to jsme tam stanovali a lovili ryby, jako každej druhej … je pravda že tam byl od nás binec hroznej, ale jak jsme odjížděli tak jsme si VŠE UKLIDILI (do posledího smítka)!!! odcházeli jsme a bylo tamm všude čisťounko. A za tu dobu co tam jezdíme tak tam nikdy nebylo ani smítko, když někdo odjížděl tak si to prostě uklidil!!! (Neberte to prosím jako narážku, ale jenom mě to zaujalo-tak jsem jenom chtěla říct svůj názor). děkuji
reagovat - Neděle 10. června 2007 ve 14:58 ® pif
-
alivio:jj-.)))
reagovat - Neděle 10. června 2007 ve 13:59 ® Shrek reakce na …
-
pif: Tak proto se tu nezjevuje to opeřené HDU????
reagovat - Neděle 10. června 2007 ve 13:32 ® judas.d
-
já jsem tam nikdy nebyl ale letos možná a s tím bordelem jeto všude já docela chodím na plumlov a tam kde je chodí věšiná slušnejch rybářu je pořádek ale kde chodí prasata tam je bordel je jedno jestly je to prase z brna nebo z ostravy vždy mezi rybářama se prasátko najde
reagovat - Neděle 10. června 2007 ve 13:04 ® pif reakce na …
-
romaN55:chlapče chlapče…dej si panáka,cigárku…studenej obklad na přirození…a pak piš… regulus..alivio:máte to u mě-.))) PS:dříve jsem nemohl reagovat,měli jsme od čtvrtka akci s HDU..-:))
reagovat - Neděle 10. června 2007 v 1:12 ® regulus reakce na …
-
HORA – Robur má bohužel pravdu, to co tam ostraváci (a taky se nechci nikoho dotknout) předváděli, překonalo moji dost bujnou fantazii, jednoduše řečeno, čučel jsem jak puk, jestli je toto vůbec možný. Spousta slušnejch rybářů tam přestala jezdit. Je to ale řeč o hovně, nic s tím nevyřešíme.
reagovat - Sobota 9. června 2007 v 9:53 ® martin.prochi reakce na …
-
Já vím, že Dyja 7A je odstavný rameno. Ale Dyji 5,6 a 7 se běžně říká jezera (ikdyž to vlastně nejsou)…
reagovat - Pátek 8. června 2007 ve 21:54 ® Hora
-
Robur>já mluvím co tam zažívám na vlastní oči,není to jedna paní povídala.Nechci se tím dotknout slušných rybářů(pokud to tak vyznělo,tak se omlouvám),ale pokud tam jsem,tak vidím.
reagovat - Pátek 8. června 2007 ve 21:47 ® Robur
-
Hora, asi tomu nebudeš veřit, ale v Brně se zase říká, že nejvetší bordel tam dělají Ostraváci
reagovat. Píšu smajlíky, ale myslím to vážně.
- Pátek 8. června 2007 ve 21:31 ® Hora
-
Na tento revír jezdím dost často a kromě několika výletů na jiné revíry,nejezdím na JM jinam,chytat se tam dá celkem dobře,jenom musíš vědět kde.Přes víkend je tam narváno brňáky,kteří si tam jdou chytnout rybu a nechat v křoví a na břehu bordel,který se jim nechce vláčet domů.
reagovat - Pátek 8. června 2007 v 0:54 ® regulus reakce na …
-
martin.prochi – Dyje 7A je odstavené rameno, čemu říkáš jezera??? Dyje 5, 6 a 7 jsou přehrady, jezero je přírodní stoják.
reagovat - Pátek 8. června 2007 v 0:48 ® regulus reakce na …
-
roman55 – OK, to už je lepší -:))))) Já tam dřív sentam zajel, ale zhnusilo se mi to právě chováním ostatních rybářů, co museli dojet až k vodě a v neposlední řadě mě vadíl ten bordel co dost velká většina dělala. S místníma jsem nikdy problémy neměl a ani sem tam nic podobnýho neviděl. Teď tam jedu zcela vyjímeřně, obvykle, když mě někdo ukecá.
reagovat - Pátek 8. června 2007 v 0:32 ® roman55 reakce na …
-
Takže pro upřesnění, první kdo tu začal urážet rybáře bez rozdílů aniž si třeba ověřil zda dotyční rybáři-řidičové nejsou tělesně postižení, popřípadě zda nemají povolení k vjezdu do těchto oblastí apod. byl Pif. Ujišťuji Tě že opravdu ale opravdu nepatřím k těm dementům co musí jet až k vodě, absolutně mě to nedělá problém odstavit auto a prošlápnout se. A také vzhledem k tomu že na našich revírech až tak moc možností parkování u vody není. Nenapsal jsem že bydlím pár kroků od jezer ale ( kousek ) a ten kousek činní 11 km. Jestli me sere chování těchto lidí ? Každý z nás by si měl uvědomit co je dobré a co né, sere mě spousta věcí ale bohužel není v mých silách s tím cokoliv udělat. Napíšu Ti pravdu, po několika výstupech s domorodci jsem přestal na jezera jezdit protože nemám chuť ani náladu se dohadovat s dědkama o tom že si ta místa celoročně krmí a ja nevím co apod. Dokaží si sednout vedle Tebe ( na 3 m ) a pořád Tě přehazují atd. Ok moje reakce byla neadekvátní ba přímo histerická a tímto se Pifovy omlouvám. Roman.
reagovat - Pátek 8. června 2007 v 0:32 ® martin.prochi
-
Hej heeej, nějak se ta debata odklání od tématu
reagovatMně by zajímalo, jestli někdo z vás nebyl v poslední době na Mušově (zajímá mě hl. Dyje 7A, ale zmiňtě i jezera). Zachytali ste si, nebo ste byli bez záběrů???? Díky
- Čtvrtek 7. června 2007 ve 23:13 ® regulus reakce na …
-
Alivio – byls rychlejší. -:))))))))))
reagovat - Čtvrtek 7. června 2007 ve 23:12 ® regulus reakce na …
-
roman55 – hezky jsi to napsal, jen co je pravda. Nejspíš taky patříš k těm dementům, co musí autem zajet až k vodě, žes na Pifa tak vyjel. Pochybuju, že by policajti vybíraly auta který stojí tam kde to není zakázaný. Je totiž něco jinýho, když někdo díky svýmu zdravotnímu stavu musí tím autem až k vodě zajet a kdo tam jezdí jen proto, že je zhnilej jak veš udělat pár kroků od parkoviště. Tím spíš mě to udivuje, když jak píšeš bydlíš pár kroků od jezer, že tě takový chování nesere. Pifáča netrefils ani bydlištěm, ani tím buzerantem, to jen tak mimochodem. Dobrá rada, přečti si nejdřív na co byla dotyčná reakce než zase něco plácneš.
reagovat - Čtvrtek 7. června 2007 ve 23:00 ® Shrek reakce na …
-
roman55: Pif se zastane sám sebe,jedinej kdo tu někoho urážíš jsi ty,milý vole.Vzhledem k tomu,že na jezera také jezdím,vím jak to tam má být.K vodě je tam zákaz vjezdu a auta tam nemaj co dělat.A komu se to nelíbí ať si ...... políbí,včetně tebe.Píšeš,že bydlíš kousek od jezer,takže domorodec jsi v podstatě ty,namísto Pifa,který to má cca 85 km.Takže pokud si neumíš zjistit o člověku kterého neznáš informace,tak drž tlamu a nevyjadřuj se.Jo a co se úchyláckýho buzeranta týče,vím kdo by to mohl být,ale já ani Pif to nejsme,hlupáku.
reagovat - Čtvrtek 7. června 2007 ve 21:45 ® roman55 reakce na …
-
Tak hovado seš akorat tak Ty!!! Nechápu jak můžeš urážet rybáře co jezdí na ryby autem a házet všechny do jednoho pytle Ty zřejmně budeš jeden z těch mnoha dementních domorodců kteremu když náhodou někdo ( CIZÍ ) sedne na ( TVOJE ) misto tak jsi schopen různými způsoby tu chytačku znechutit. Znám z vlastní zkušenosti. Bydlím kousek od jezer ale kvůli takovým úchyláckým buzerantů jako seš TY už tam nejezdím !!!! Lovu zdar.
reagovat - Středa 6. června 2007 ve 21:36 ® martin.prochi
-
A jak to šlo??? Byly nějaký záběry??
reagovat - Středa 6. června 2007 v 5:49 ® pif
-
doc:znechutit?a co by jsi tam ještě chtěl?aby jsi přijel autem k vodě,obsluhovala tě žíňka nahoře bez,poslíček ti vyskládal věci z auta a kdyby ti tekl z nosu sopel,tak přijde pucflek a utřeti ho?…hovada tam jezdí autama k vodě,dělají bordel…auta tam nemají co dělat a pokud to bereš jako znechucení,tím líp.
reagovat - Úterý 5. června 2007 ve 23:06 ® doc reakce na …
-
Jel jsem tam minulý týden ve středu.Nikdo tam nebyl,protože v uterý tam procházeli policajti a všechny co tam byli autem tak vyhnali.Asi ten revír chcou všem cizím znechutit.
reagovat - Úterý 5. června 2007 v 1:27 ® martin.prochi
-
Nebyli ste někdo v poslední době na Dyji 7A??? Jak to šlo??
reagovat - Úterý 5. června 2007 v 0:46 ® regulus
-
A co???
reagovat