Vyhledávání
Vlasec na přívlač
8.7.2008 | Venouš | 10.409 zobrazení | 50 odpovědí
Prosím poraďte mi nějaký velmi kvalitní vlasec na přívlač.Předem děkuji
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 22. února 2009 v 9:05 ® OndraČ reakce na …
-
b.gun> taky pravda.
reagovat - Neděle 22. února 2009 ve 2:45 ® b.gun
-
U Stroftu ve větším průměru bych problém viděl spíš v použitém navijáku, než ve vlasci …
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 19:29 ® Deleted reakce na …
-
jarivali – v poho. Ma jedina namitka byla opravdu o tom, ze by clovek nemel chytat na zbytecne poddimenzovane nacini. A k tomu vlasec versus snura – kazda ma jine vlastnosti a proto se obvykle pouziva pri ruznych zpusobech lovu. Ja treba candose chytam jen se snurou, kvuli kontaktu s nastrahou a kvuli tomu, ze chytam na velke vzdalenosti. Obecne s prodluzujici se vzdalenosti nahozu prechazim na snuru. Protoze pokud nahodis 50 – 60 m a candos ti na monofil do toho klepne, tak ve vetsine pripadu o tom vubec nevis..
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 18:34 ® OndraČ
-
ale i když musím říct že vypadá dobře
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 18:05 ® OndraČ reakce na …
-
Bulldog.o>
reagovatopatrně abys o ty ruce nepřišel
- Sobota 21. února 2009 v 17:51 ® Bulldog.o reakce na …
-
Naprosto bez problémů, dám za něj ruku do ohně (obě).
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 17:27 ® ART reakce na …
-
Marfi69:s timhle vlascem vláčim první sezonu a je doopravdz dost dobrej
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 17:26 ® ART reakce na …
-
s timhle vlascem vláčim první sezonu a je doopravdz dost dobrej
reagovat - Sobota 21. února 2009 ve 12:01 ® OndraČ reakce na …
-
to by to dopadlo!!
reagovat - Sobota 21. února 2009 ve 12:00 ® jarivali reakce na …
-
nedokážu si představit,že bych šel šnurou lovit na mikrotwistery
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 11:58 ® OndraČ
-
jarivali> přesně tak.
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 11:56 ® jarivali reakce na …
-
proč myslíš?Samozřejmě jak na co,na pstruhy vlačet a na candoše bych nešel se šnurou.Stejně tak muškařit.
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 11:55 ® OndraČ
-
PetrC> každej má jinej názor každymu se osvětčilo neco jinyho
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 11:54 ® PetrC reakce na …
-
Šňůry nejsou lepší.
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 11:53 ® jarivali reakce na …
-
ty jsi taky všude…
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 11:50 ® OndraČ reakce na …
-
jj šnury sou lepší.
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 11:42 ® jarivali reakce na …
-
Ty jsi jak chodící reklama
reagovatA na kolik to příjde ten zazrak?ja sice preferuji šnury ,ale nechám se inspirovat.
- Sobota 21. února 2009 v 11:31 ® Marfi69
-
Já používám tento – a zatím velká spokojenost! Vlasec vyvinutý v Japonsku při lovu okounů. Jedinečný Pich System odpuzuje vodu a zachovává nezměněné vlastnosti vlasce podstatně déle než ostatní vlasce. Dvojí barva umožňuje rybáři vidět vlasec na břehu v jakýchkoliv světelných podmínkách. Ve vodě je vlasec prakticky neviditelný. • Pich systém – Vodě odpudivý povrch vlasce • Nulová paměť • Super hladký Polymer • Vysoká pevnost v uzlu • Vysoká pevnost v tahu • Dvoubarevný design pro vysokou viditelnost rybářem •
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 10:35 ® jarivali reakce na …
-
A nemysli si,ja mam taky rad ryby,myslím jako živé tvory a věř tomu,že mi jich prošlo rukama vic než dost,od vytíraní po přebírku jiker až po pludek,tak opravdu věř,že si ryb vážím-
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 10:32 ® jarivali reakce na …
-
Helo ,myslím,že to stejně nevyřešíme
reagovatJa jsem příznivcem jemného zpusobu lovu,preferuji muškaření ,feeder a vlačení(pstruhovka nebo bíla) a tym bych se silným vlascem neuspěl.Chytal jsi někdy lipany na podzim?když nebudeš mít max 0,12 silon,tak budeš tahat jen maličké.Navic když maš mušku navázanou na 24hačku,nevím,jak by se provlekal silnější silon očkem.A tomu ja říkam rybařina.A ne zahaknout rybu a dovlect ji ke břehu bez boje
- Sobota 21. února 2009 v 10:29 ® jarivali reakce na …
-
když mluvíš o tom fair play,tak není to něco ve stylu,že i ryba má mít šanci osvobodit se a vybojovat si sama svobodu?A nemusíš se bát,nachytal jsem už dost velkych ryb i na slabem vlasci a těši se doted dobrému zdraví u dědy v rybníčku.
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 10:05 ® Deleted reakce na …
-
jarivali – a k té hlášce „pocit zdolávání“. Tak začni chytat pořádné ryby a ten pocit si užiješ i na silnějším vlasci..
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 10:00 ® Deleted reakce na …
-
jarivali – Sportovní duch? Nevím, co je to za sport, když díky poddimenzovanému náčiní rybu zdoláváš dlouho a ona pak vysílením chcípne. A to i poté, kdy „v pohodě odpluje“. Není to případ všech, ale mizivé procento to také není. Součástí sportu je hrát fair play. Proto bych považoval za sportovní zvolit takové náčiní, které ryby co nejméně poškozuje. A to poddimenzované náčiní rozhodně není..
reagovat - Pátek 20. února 2009 ve 22:15 ® jarivali reakce na …
-
Stroft je dobrej na navazce,ja ho používám na feeder i na muškaření..
reagovat - Pátek 20. února 2009 ve 22:11 ® čabi reakce na …
-
Dudleban: já mám na feederu 0,20 stroft a je fakt ,že se kroutí.
reagovat - Pátek 20. února 2009 ve 21:34 ® jarivali
-
hej kamo,maš pravdu,ale kde se poděl ten sportovní duch?nejde přece o maso ,ale o ten pocit ze zdolávání.Ja osobně preferuji slabé vlasce,na muškaření zvlaště a to klidně i 0,08mm.Ale na vlačení používam raději šnůry,mam 0,14 Fireline od berkley a nemůžu si ji vynachválit.Samozřejmě,když jdu na větší dravce,sumec a spol,tak mam pletenku i 0,25.
reagovat - Pátek 20. února 2009 ve 20:58 ® OndraČ
-
já používám 18tku a je super
reagovat - Pátek 20. února 2009 v 18:39 ® Ftmči
-
Bulldog.o: Já taky používám Stroft, ale jenom do 0,16. Chci koupit i 0,20mm, ale četl jsem, že v tomhle průměru se už docela kroutí na cívce, nemáš s tím taky problémy?
reagovat - Pátek 20. února 2009 v 18:25 ® Bulldog.o
-
STROFT 0,16 jedna cívka a druhá 0,20.
reagovat - Pátek 20. února 2009 v 15:07 ® foks01
-
ToMk-chodím převážne na okouny,ale též sem na ní zdolal štiku 83 a candáta 76,dalo chvilec práce ale dá se.jinak když jdu na Labe měnim za šnůru,tam se se 14 ryby moc nebaví
reagovat