Chytej.cz

Vlasec na přívlač necteno

8.7.2008 | Venouš | 10.409 zobrazení | 50 odpovědí

Prosím poraďte mi nějaký velmi kvalitní vlasec na přívlač.Předem dě­kuji

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Neděle 22. února 2009 v 9:05 ® OndraČ reakce na …
OndraČ

b.gun> taky pravda.

reagovat
Neděle 22. února 2009 ve 2:45 ® b.gun

U Stroftu ve větším průměru bych problém viděl spíš v použitém navijáku, než ve vlasci …

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 19:29 ® Deleted reakce na …

jarivali – v poho. Ma jedina namitka byla opravdu o tom, ze by clovek nemel chytat na zbytecne poddimenzovane nacini. A k tomu vlasec versus snura – kazda ma jine vlastnosti a proto se obvykle pouziva pri ruznych zpusobech lovu. Ja treba candose chytam jen se snurou, kvuli kontaktu s nastrahou a kvuli tomu, ze chytam na velke vzdalenosti. Obecne s prodluzujici se vzdalenosti nahozu prechazim na snuru. Protoze pokud nahodis 50 – 60 m a candos ti na monofil do toho klepne, tak ve vetsine pripadu o tom vubec nevis..

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 18:34 ® OndraČ
OndraČ

ale i když musím říct že vypadá dobře

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 18:05 ® OndraČ reakce na …
OndraČ

Bulldog.o> :-)) opatrně abys o ty ruce nepřišel :-))

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 17:51 ® Bulldog.o reakce na …
Bulldog.o

Naprosto bez problémů, dám za něj ruku do ohně (obě).

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 17:27 ® ART reakce na …
ART

Marfi69:s timhle vlascem vláčim první sezonu a je doopravdz dost dobrej

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 17:26 ® ART reakce na …
ART

s timhle vlascem vláčim první sezonu a je doopravdz dost dobrej

reagovat
Sobota 21. února 2009 ve 12:01 ® OndraČ reakce na …
OndraČ

to by to dopadlo!! :-))

reagovat
Sobota 21. února 2009 ve 12:00 ® jarivali reakce na …
jarivali

nedokážu si představit,že bych šel šnurou lovit na mikrotwistery:-)

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 11:58 ® OndraČ
OndraČ

jarivali> přesně tak.

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 11:56 ® jarivali reakce na …
jarivali

proč myslíš?Samozřejmě jak na co,na pstruhy vlačet a na candoše bych nešel se šnurou.Stejně tak muškařit.

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 11:55 ® OndraČ
OndraČ

PetrC> každej má jinej názor každymu se osvětčilo neco jinyho :-)

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 11:54 ® PetrC reakce na …

Šňůry nejsou lepší.

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 11:53 ® jarivali reakce na …
jarivali

ty jsi taky všude…:-)

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 11:50 ® OndraČ reakce na …
OndraČ

jj šnury sou lepší.

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 11:42 ® jarivali reakce na …
jarivali

Ty jsi jak chodící reklama:-) A na kolik to příjde ten zazrak?ja sice preferuji šnury ,ale nechám se inspirovat.

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 11:31 ® Marfi69
Marfi69

Já používám tento – a zatím velká spokojenost! Vlasec vyvinutý v Japonsku při lovu okounů. Jedinečný Pich System odpuzuje vodu a zachovává nezměněné vlastnosti vlasce podstatně déle než ostatní vlasce. Dvojí barva umožňuje rybáři vidět vlasec na břehu v jakýchkoliv světelných podmínkách. Ve vodě je vlasec prakticky neviditelný. • Pich systém – Vodě odpudivý povrch vlasce • Nulová paměť • Super hladký Polymer • Vysoká pevnost v uzlu • Vysoká pevnost v tahu • Dvoubarevný design pro vysokou viditelnost rybářem •

reagovat
foto/forum/2009/th-img7741.jpg
Sobota 21. února 2009 v 10:35 ® jarivali reakce na …
jarivali

A nemysli si,ja mam taky rad ryby,myslím jako živé tvory a věř tomu,že mi jich prošlo rukama vic než dost,od vytíraní po přebírku jiker až po pludek,tak opravdu věř,že si ryb vážím-

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 10:32 ® jarivali reakce na …
jarivali

Helo ,myslím,že to stejně nevyřešíme:-) Ja jsem příznivcem jemného zpusobu lovu,preferuji muškaření ,feeder a vlačení(pstru­hovka nebo bíla) a tym bych se silným vlascem neuspěl.Chytal jsi někdy lipany na podzim?když nebudeš mít max 0,12 silon,tak budeš tahat jen maličké.Navic když maš mušku navázanou na 24hačku,nevím,jak by se provlekal silnější silon očkem.A tomu ja říkam rybařina.A ne zahaknout rybu a dovlect ji ke břehu bez boje:-)

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 10:29 ® jarivali reakce na …
jarivali

když mluvíš o tom fair play,tak není to něco ve stylu,že i ryba má mít šanci osvobodit se a vybojovat si sama svobodu?A nemusíš se bát,nachytal jsem už dost velkych ryb i na slabem vlasci a těši se doted dobrému zdraví u dědy v rybníčku.

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 10:05 ® Deleted reakce na …

jarivali – a k té hlášce „pocit zdolávání“. Tak začni chytat pořádné ryby a ten pocit si užiješ i na silnějším vlasci.. :-)

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 10:00 ® Deleted reakce na …

jarivali – Sportovní duch? Nevím, co je to za sport, když díky poddimenzovanému náčiní rybu zdoláváš dlouho a ona pak vysílením chcípne. A to i poté, kdy „v pohodě odpluje“. Není to případ všech, ale mizivé procento to také není. Součástí sportu je hrát fair play. Proto bych považoval za sportovní zvolit takové náčiní, které ryby co nejméně poškozuje. A to poddimenzované náčiní rozhodně není..

reagovat
Pátek 20. února 2009 ve 22:15 ® jarivali reakce na …
jarivali

Stroft je dobrej na navazce,ja ho používám na feeder i na muškaření..

reagovat
Pátek 20. února 2009 ve 22:11 ® čabi reakce na …
čabi

Dudleban: já mám na feederu 0,20 stroft a je fakt ,že se kroutí.

reagovat
Pátek 20. února 2009 ve 21:34 ® jarivali
jarivali

hej kamo,maš pravdu,ale kde se poděl ten sportovní duch?nejde přece o maso ,ale o ten pocit ze zdolávání.Ja osobně preferuji slabé vlasce,na muškaření zvlaště a to klidně i 0,08mm.Ale na vlačení používam raději šnůry,mam 0,14 Fireline od berkley a nemůžu si ji vynachválit.Sa­mozřejmě,když jdu na větší dravce,sumec a spol,tak mam pletenku i 0,25.

reagovat
Pátek 20. února 2009 ve 20:58 ® OndraČ
OndraČ

já používám 18tku a je super

reagovat
Pátek 20. února 2009 v 18:39 ® Ftmči
Ftmči

Bulldog.o: Já taky používám Stroft, ale jenom do 0,16. Chci koupit i 0,20mm, ale četl jsem, že v tomhle průměru se už docela kroutí na cívce, nemáš s tím taky problémy?

reagovat
Pátek 20. února 2009 v 18:25 ® Bulldog.o
Bulldog.o

STROFT 0,16 jedna cívka a druhá 0,20.

reagovat
Pátek 20. února 2009 v 15:07 ® foks01
foks01

ToMk-chodím převážne na okouny,ale též sem na ní zdolal štiku 83 a candáta 76,dalo chvilec práce ale dá se.jinak když jdu na Labe měnim za šnůru,tam se se 14 ryby moc nebaví :-)

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1