Vyhledávání
Wobler na sumce
26.12.2004 | BigMike | 8.865 zobrazení | 29 odpovědí
Jak by měl vypadat, být velký a pracovat ideální wobler na sumce?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 24. ledna 2013 v 16:37 ® fR4Nk13
-
Vyberam si hlavne take, ktore maju agresivny chod. Ozvucenie neriesim. V noci zacinam takymi co idu max.. do 1 metra po hladinu a az potom nasadim ponorky a gumy.
reagovat - Neděle 20. ledna 2013 v 9:44 ® Shrek reakce na …
-
no od června začnu zkoušet. To jsem zvědav, jestli se mi na tu přívlač nějaký povede.
reagovat - Neděle 20. ledna 2013 v 0:32 ® kubas reakce na …
-
Alivio> Toť otázka no
reagovat.
- Neděle 20. ledna 2013 v 0:21 ® Shrek reakce na …
-
kubas> tak to je mi samozřejmě jasný, ale nějakou představu si udělat můžu, ne? Jen mě zajímají obecné vlastnosti woblera. To že dvojdíl, to je mi víceméně jasné – ale chrastící nebo nechrastící?
reagovat - Neděle 20. ledna 2013 v 0:06 ® kubas reakce na …
-
Alivio> To chce zkoušet, stejně na to musíš přijít sám co ti a sumcům bude nejvíc vyhovovat. To co platí na Vltavě nemusí platit na Labi…
reagovat - Neděle 20. ledna 2013 v 0:04 ® Shrek reakce na …
-
díky za info.. Chci zkusit v létě nějakého fouse uvláčet, jen pořád nemám představy, co na něj nabiju
reagovat - Sobota 19. ledna 2013 ve 23:12 ® bonny reakce na …
-
chrastící vedou ,ale mám zkušenost že ve wobleru je lepší když tam je víc kuliček menších připomínající dětské chrastítko než jen jedna větší .
reagovat - Sobota 19. ledna 2013 v 19:59 ® Shrek
-
máte lepší zkušenost s chrastícími woblery s kuličkami, nebo chytáte raději na klasické woblery a spoléháte, že se o rozruch postará standardní chrastění háčků a dvou dílů o sebe?
reagovat - Sobota 19. ledna 2013 v 19:41 ® bonny
-
pro mě je neoblíbenější a nejúspěšnější na Labi tento wobler http://www.rybarskysvet.cz/…nnow-tsunami zdolalali jsme jsme na něj i 190 cm sumíka .divím se že za tu cenu to vydržel
reagovatakorát lopatka moc nevydrží
- Pondělí 14. ledna 2013 v 17:01 ® cujo
-
Mě se třeba na části revíru kde jsou sumíci cca do 110 cm osvědčil Salmo Butcher barva PH. Má to nějakech 5 cm a až mě to překvapuje, jak na takovou malou potvoru ti metroví jdou
reagovatNa 15 gramovej proutek je to pak docela zábava, sice žádný velryby, ale je to paráda
Jo, akorát jsem tam dal háček od mustada, protože ten origoš mi posledně narovnala 105
- Pátek 11. ledna 2013 v 17:04 ® fR4Nk13
-
Ja pouzivam modely od Norizi. Su to aj vynikajuce woblery na stuky. http://www.norizi.sk/index.php?…
reagovat - Pátek 11. ledna 2013 ve 12:24 ® regulus reakce na …
-
casper> mrkni prosím na datum příspěvku na který jsi reagoval a bude ti to jasný, zbejvá ti jen strejda google, ale myslím, že článek už zmizel v propadlišti dějin …
reagovat - Pátek 11. ledna 2013 v 11:57 ® casper reakce na …
-
mirmen> stránka asi nefunguje
reagovatnení to ještě někde na netu?
- Pátek 11. ledna 2013 v 8:50 ® džigit reakce na …
-
Alivio> přece sumčí
reagovat - Pátek 11. ledna 2013 v 8:08 ® Shrek
-
Oživuji a znovu se ptám: Na sumce používáte jaké woblery? Případně fotku vašeho „favorita“…
reagovat - Pátek 11. března 2005 ve 22:08 ® HaD
-
nejsou ty články náhodou to, co měl v Kajmanovi?
reagovat - Pátek 11. března 2005 ve 21:59 ® anal
-
aj ja som mal tu cest a par rybaciek som s lackom absolvoval na morave pri sekuliach.
reagovat - Pátek 11. března 2005 ve 21:52 ® HaD
-
mirmen: jo Laco Mlynarovič je dobrej kluk a umí. znám ho osobně
reagovat - Pátek 11. března 2005 ve 21:43 ® mirmen
-
Big Mike: na www. ryby. sk jsou v rubrice články – přívlač skvěle napsané články pana Laca – Sumec, ryba, ktorá mi nedá spať I. a II. Rozhodně stojí za návštěvu !!!!!
reagovat - Pátek 11. března 2005 ve 14:51 ® sumcen
-
přízrak:toho sumce chytla manželka,ja jen vesloval-měl jsem už jednoho 127cm v lodi. Bojovala s ním 50 min. Já jí ho jen pomoh vytahnout.
reagovat - Středa 9. března 2005 v 19:22 ® silur
-
tak jsem chtěl poslat fotku a taky mi to nevyšlo. Mělo by to tady být stejný jako v diskuzi, tam fotky poslat jdou normálně. HaDe pomoooooooc!!!!!!!!!!!
reagovat - Středa 9. března 2005 v 19:16 ® silur
-
tohle používám já a je dobrej …15 cm
reagovat - Středa 9. března 2005 v 16:51 ® Prizrak
-
sumcem: No tak to je slušná roštovačka. Fack jsi chytl toho 190 centimetrovýho sumce na vláčku??
reagovat - Středa 9. března 2005 v 10:50 ® sumcen
-
Wobler na sumce musí mít i při pomolém vedení perfektní chod. Můj favorit je Nils Master 13cm DR.(plovoucí potápivý do 4 m). na barvě moc nezáleží. Důlezite je hazet stále do jednoho místa . Sumci přejíždí a nechají se vyprovokovat k záběru.(za posledních 10 let máme s manželkou asi 10 sumců 165–192cm. vše na přívlač)
reagovat - Pondělí 27. prosince 2004 ve 12:24 ® Zlinsky_lovec
-
Hmm. tak nic,pokoušel jsem se dát sem fotku. Helfnete mě někdo??
reagovat - Pondělí 27. prosince 2004 ve 12:23 ® Zlinsky_lovec
- reagovat
- Pondělí 27. prosince 2004 v 9:22 ® Lerak
-
Jo, zapomněl jsem připojit naprostý souhlas s Denygem – na barvě v tomto případě opravdu vůbec nezáleží !!!
reagovat - Pondělí 27. prosince 2004 v 9:20 ® Lerak
-
Jde o to, jak a kdy ho použiješ. Já na sumce chodím vláčet převážně během dne a vybírám si počasí (vedro, dusno, mrtvolno). U woblerů už tolik nevybírám – musí jít bezpečně až u dna a musí mít dokonalý pohyb. A stačí velikost od 5 do 9 cm (typy jako je ShadRap a FatRap). Odpočívající sumec rád zobne i v pravé poledne takovou malinu… )) Pokud bych šel vláčet v noci, lovil bych na hladině nebo těsně pod ní s woblery 12 až 20 cm – tak úspěšně loví někteří z mých kamarádů. Samozřejmě musí mít wobler též dokonalý chod. A možná bych zkusil i nějakého „pukavce“ – popa, popř. spešl woblera chlupatce s ocasem – napodobeninu větší myši.
reagovat - Neděle 26. prosince 2004 ve 22:15 ® Zlinsky_lovec
-
BigMike:Na barvě nezáleží,jelikož sumec oči v podstatě nepoužívá. Měl by byt(podle mne) 15 a víc cm a nejlepší dvojdílný,který by měl mít agresivní chod a dělal ve vodě „bordel“ a aby vydráždil sumce.
reagovat