Vyhledávání
vypadla mi vložka z očka
19.8.2009 | Beebo | 7.109 zobrazení | 20 odpovědí
Vypadla mi keramická vložka z očka na feederu Shimano Catana. Prut je v záruce, myslíte si, že má cenu jej reklamovat? Jaká je šance, že mi reklamaci uznají? Nejsem si vědom, že bych to někde udělal já, přepravuju pruty v pouzdrech a celkově na pruty dávám pozor. Napište mi, zda s tímto máte nějakou zkušenost, popř. pokud mi reklamaci neuznají, kde by mi to opravili tak aby to vypadalo jako originál. Díky za rady.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 28. srpna 2010 v 15:46 ® kerob reakce na …
-
Šnek> vymena ocka bude jednodussi nez shanet vlozku, ktera by tam pasovala. Nehlede na to, ze bys ji stejne asi nesehnal.
reagovat - Sobota 28. srpna 2010 ve 12:04 ® Šnek
-
Dá se ta vložka koupit?stal se mi samý problém,u dvou oček,dá se to nějak opravit doma?v záruce už není…
reagovat - Pátek 27. srpna 2010 v 15:47 ® pextr reakce na …
-
osprey> Reklamoval si ten prut co si zlomil? (DVD feeder po celý rok)
reagovat - Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 23:41 ® J.H.
-
Ono spíš záleží na výrobci. Někteří prý neuznávají záruku do prvních 30ti cm.Já měl uraženou vložku konc. očka u úplně novýho prutu, 100% to bylo už z obchodu nebo z výroby. Řešil jsem to tak že mi očko na počkání prodejce vyměnil,nemusel jsem čekat na vyjádření reklamace.
reagovat - Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 23:22 ® Herink
-
Zajdi si do obchodu kde jsi to koupil a bez problému ti to obravěji měl jsem podobný problém.
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 20:33 ® sus1 reakce na …
-
osprey> Při mensesu jsou divný
reagovatNejsi???
- Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 20:26 ® osprey
-
Omlouvám se – teď tak projíždím aktuální fóra, vidím „Vypadla mi vložka…“ a říkám si: „Co tu ta baba prudí?“
Pak mi došlo, že už jsem tu dvakrát byl…
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 v 15:21 ® Sander reakce na …
-
Beebo > to je ovšem jiná, já myslel že tu vložku máš. Pak to tam dej…
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 13:59 ® hraji reakce na …
-
Každopádně ti doporučuji reklamovat, kdyby se opakovalo totéž třeba u jiného očka, zase reklamace a když se to stane potřetí, vrátit peníze a koupit jiný prut, protože asi je něco špatného v konstrukci oček, když se dějí takovéto věci
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 13:59 ® reakce na …
-
Beebo> také se mi to stalo- vyměnili celé očko-feeder do týdne z5. říkali že vlepovat keramickou vložku tam nebudou prej že je moc křehká- můžu říct že převázání očka není poznat-reklamace jasná volba
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 v 0:46 ® osprey
-
Beebo: Uznat by to měli, ale vlepovat novou vložku… No nevím. Spíš bych to viděl na výměnu celého očka.
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 v 0:40 ® Beebo
-
takhle to vypadá..bez známky mechanickýho poškození…to by Gammarus mohl snad uznat…
Jinak díky všem za rady
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 v 0:38 ® Beebo reakce na …
-
no jo, ale já tu vložku vůbec nenašel, prostě jsem včera složil u vody prut a koukám, očko je prázdný…
reagovatMyslíš, že to opraví pouze vlepením nový vložky? Nerad bych měl namotaný celý jiný očko jinou nití a nalakovaný jiným lakem
Kdyby to šlo jenom vlepit, tak si to klidně udělám sám a nebudu řešit reklamaci
- Středa 19. srpna 2009 ve 23:21 ® rgb23 reakce na …
-
Sander> no právě mile mě překvapili že to uznali, mohli říct že jsem na prut šlápnul nebo s ním třískl o šutr. Takže jsem spíš než s reklamací počítal s běžnou opravou
reagovat - Středa 19. srpna 2009 ve 23:17 ® Sander reakce na …
-
rgb23 > ten problém je ale vážně jen podobný. Prasklá vložka a vypadlá vložka je něco jiného. V případě prasklé vložky je reklamace jasná volba.
reagovat - Středa 19. srpna 2009 ve 23:15 ® rgb23
-
Řešil jsem podobný problém s prasklou keramickou vložkou očka u Catany na vláčku loni v zimě, prut v záruce. Reklamaci uznali, přestože bylo evidentní že se to muselo stát mechanickým nárazem, nechali si zaplatit pouze poštovné 180,–, které ale zaplatil prodejce. Týden po odnesení prutu do prodejny kde jsem ho koupil jsem ho měl zpět.
reagovat - Středa 19. srpna 2009 ve 22:44 ® Sander reakce na …
-
osprey > tímhle zásahem by si nekomplikoval vůbec nic. Pokud by to dobře očistil kolem té nalepené vložky očka, nikdo by neměl tušení.
Nevím, s tímhle bych si hlavu nelámal, je to záležitost na dvě minuty.
reagovat - Středa 19. srpna 2009 ve 22:27 ® Robur
-
můžu tu: O těch rukojetích
reagovat - Středa 19. srpna 2009 ve 22:25 ® osprey
-
Ovšem vlastním zásahem si komplikuješ další reklamace, kdyby snad k tomu nedej Bože došlo.
Vysypané očko je jasný důvod k reklamaci, zvlášť, když vložka vypadne celá a je vidět, že jsi ji nerozbil.
Velmi seriózní obchodník dokonce dokáže rovnou vyměnit kus za kus (pokud ho předtím prodal, pochopitelně).
reagovat - Středa 19. srpna 2009 ve 22:06 ® Sander
-
Reklamaci by uznat měli. Otázkou ale je, jestli chceš mít feeder měsíc v opravě kvůli takové banalitě. Když to lehce zakápneš epoxidem nebo i vteřiňákem, bude to držet.
Nanes malé množství lepidla na vnější stranu keramického kroužku a zlehka ji zasuň do očka. Zbytek lepidla setři. Potom malé množství lepidla můžeš nanést i z druhé strany kroužku, zbytek také setřít. Nevidím v tom problém.
reagovat