Vyhledávání
Křeslo
15.12.2010 | Shimano911 | 7.852 zobrazení | 54 odpovědíProsím o radu. Chci si koupit nové křeslo, ale nabídka je tak široká že nevím pro které sáhnout. Poraďte mi nějaké. Dík.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.
- Úterý 18. ledna 2011 v 19:23 ® Zbyndas reakce na …
-
Díky za radu . Myslel jsem, že bez područek nebude křeslo pohodlné, ale máš pravdu, manipulaci s prutem jsem nedomyslel
reagovat - Úterý 18. ledna 2011 v 8:54 ® tucnak11 reakce na …
-
1Mara>Naprosta pravda bez opěratek na tento spusob lovu,opěrky je to neštěsti a vadi přy ryhlym pohybu .
reagovat - Úterý 18. ledna 2011 v 8:52 ® tucnak11 reakce na …
-
LuboO> Jen boty dobre aby netahlo na nohy bo muzek dobře hřeje ani čepicu nemusiš mit zimni
reagovat - Pondělí 17. ledna 2011 ve 12:04 ® LuboO reakce na …
-
tucnak11> dolezite je, ze su obe z vyhrievanim, vhodne na zimne lovy.
reagovat - Pondělí 17. ledna 2011 v 11:01 ® 1Mara
-
Jestli chytáš feder , a plavanou , doporučuji bez držadel , lepší se seká a manipuluje z prutem
reagovat - Pondělí 17. ledna 2011 v 9:01 ® tucnak11 reakce na …
-
LuboO> Ja mam hezči.Pohodlnějši a jak ryby neberou tak se i zapnu jak začnu usynat.
reagovat - Neděle 16. ledna 2011 ve 20:25 ® LuboO reakce na …
-
Bahňák> bohuzial len predlzovacka…
reagovat - Neděle 16. ledna 2011 v 19:12 ® Bahňák reakce na …
-
Agregát je v ceně?
reagovat - Neděle 16. ledna 2011 v 1:14 ® jersey reakce na …
-
Zbyndas: nn, je bez problémů.Stabilní.
Tino: to je asi nějakej vtip, že jsou starší verze woken rychlejší při nabíhání, že? . Jinak rozložit křeslo za 3 vteřiny a za minutu je u mě rozdíl.Prostě se mi nechce ho rozkládat a štelovat.Chci ho postavit a sedět.
reagovat - Sobota 15. ledna 2011 ve 20:41 ® LuboO
- reagovat
- Sobota 15. ledna 2011 ve 20:23 ® Zbyndas reakce na …
-
Radek M.> To je mi jasný, jednu takovou jsem měl a vydržela přesně dva dny, prasknul plast. kloub a židle se rozpadla..
reagovat - Sobota 15. ledna 2011 ve 20:19 ® Zbyndas reakce na …
-
Tino> Jako výhodu bych spíš viděl jednodušší transport. Pohodlnější na sezení si myslím, že bude Sona (polohovatelná opěrka, nastavitelné nohy atd..) o to horší bude na transport. Osobní zkušenost bohužel nemám, jsou to jen moje domněnky, proto bych potřeboval slyšet názor nějakého majitele Sony. Máte ji tady někdo?
reagovat - Sobota 15. ledna 2011 ve 20:18 ® Radek M. reakce na …
-
Zbyndas> Jo nz ,ale bacha je rozdíl mezi takovou a nějákou z globusu za 100 kč.
Tino> Moc to hrotíš
reagovat - Sobota 15. ledna 2011 ve 20:05 ® Tino
-
nevím jak je to výhoda, když je sedadlo rozložené během pár sekund. Přijde mi to jako výhoda u nějaké starší verze Windowsů, že startují ultra rychle… kdež jsou nestabilní a padají často, tak to výhoda je…
stejně tak u židličky to může být velká výhoda, když obcházíte vodu a hledáte ryby…
reagovat - Sobota 15. ledna 2011 ve 20:04 ® Zbyndas reakce na …
-
Radek M.> Každopádně vypadá zajímavě. Díky moc ta tip. Dojdu na něj kouknout do nějakého rybářského obchodu a vyzkouším do něj sednout
reagovat - Sobota 15. ledna 2011 v 18:31 ® Radek M. reakce na …
-
Zbyndas> Mám to samé křeslo- stabilni a jak píše jersey rozložíš ho během pár sekund.
reagovat - Sobota 15. ledna 2011 v 18:10 ® Zbyndas reakce na …
-
jersey> Malinko bych se bál vzadu té jedné nohy.. Jak je to stabilní?
reagovat - Sobota 15. ledna 2011 v 17:08 ® jersey reakce na …
-
Jinak teda já měl léta tohle.Bylo super.Lehký, za 3 vteřiny rozložený, dostatečně pohodlný, opřel jsem si i hlavu…
http://www.splavek.cz/…lux-pro.html
reagovat - Sobota 15. ledna 2011 v 16:52 ® jersey
-
A co tohle? Vypadá prakticky…
reagovat - Sobota 15. ledna 2011 v 16:07 ® Zbyndas
-
Ahoj, nemáte někdo křeslo Sona Partner Extreme? Také uvažuji o koupi křesla a jelikož nejsem žádný drobeček, potřebuji něco odolnějšího co by vydrželo větší zatížení Předem moc díky za případné poznatky
reagovat - Sobota 18. prosince 2010 ve 12:54 ® Shimano911
-
Ještě jsem našel toto. Cena Skoro 2000 Kč. Je to od Mikada.
reagovat - Čtvrtek 16. prosince 2010 v 19:29 ® Tino reakce na …
-
džigit> pouze jsem popsal mojí zkušenost. Vše dokladovatelné, žádné JPP. To křeslo co ukazuješ je dražší a těžší než ta F8. Snad bude i lépe provedené.
reagovat - Čtvrtek 16. prosince 2010 v 16:03 ® kerob reakce na …
-
Shimano911> tripod je trojnozka, rodpod je stojan na pruty, podle me je tripod podmnozinou rodpodu – proste jedno z moznych provedeni rodpodu. Jinak 3 operne body asi budou o neco vyhodnejsi do hodne cleniteho terenu.
reagovat - Čtvrtek 16. prosince 2010 v 15:53 ® Shimano911
-
Díky za všechny odpovědi. Ještě jeden dotaz mám.budu asi za blbce, ale jaky je rozdil mezi rodpodem a tripodem? Jako v provedení to chápu ale někdo mi říkal že rodpod je lepší na řeky a tripod zase na stojáky. Tak jak je to? Dík.
reagovat - Čtvrtek 16. prosince 2010 v 11:01 ® Poky reakce na …
-
Shimano911> Mám to samý co má Sander,akorát že já mám to polohovatelný.Měl sem na něm i područky,ale sundal sem je,překážely mi u feederování a vono celkeově bez nich je to lepší,můžeš se na něm rozvalit jak chceš a při dlouhym sezení i všelijak převalovat Nemůžu si na něj stěžovat,je to pohodlný křeslo,akorát by mohlo bejt trochu lehčí.Jo a jednou za čas musíš dotáhnout gumy co máš pod prdelí,aby si do něj nezapad jak do .......
reagovat - Čtvrtek 16. prosince 2010 v 8:54 ® džigit
-
Tino> Dík za zkušenost.Tě asi prodejce bude milovat Ale já myslel toto http://aukro.cz/…_terenu.html
reagovat - Čtvrtek 16. prosince 2010 v 8:39 ® Tino
-
pro sebe jsem si kupoval křeslo co je inzerované i na aukru (naturelax ONKEL TUGA). Cena 690,–+doprava. Křeslo je lehké 4kg. Tomu je ale přizpůsobena konstrukce. Slabé profily (opravdu bych do toho nesedal se 120kg), nízké výsuvné nožičky (od země 15–30cm, což na druhou stranu stačí), hůř udělaný posed. Pod sedačkou jsou pásy tkaniny a ty se musí srovnat aby netlačily do zadku. Ale jinak to jde. Vyhovuje mi na tom nízká hmotnost. Po přivázání popruhu a svázání nožiček se to vozit přes rameno na kole.
ALE… kupoval jsem od nich i dětskou sedačku na krmení. U té praskla spona. Tu jsem skoro DVA měsíce urgoval než mi poslali novou. Po této zkušenosti jsem se rozhodl, že u nich nic už nekoupim.
Křeslo pro tátu jsem koupil na rsp-fishing. Objednal jsem si typ F8. Druhý den mi volal majitel, jestli nechci křeslo s područkama, že je tam rozdíl jen pár desetikorun, že si jako většina lidí objednává s područkama. Otázka je, jestli třeba F8 momentálně neměl na skladě, ale i tak mě toto mile překvapilo, že mi prodejce nabízí věc s vyšší přidanou hodnotou. Takže jsem na to kývl a za pár dní křeslo bylo doma.
Takže ke křeslu: Na křesle je vidět, že to je jiná kvalitativní hladina než předchozí. Hmotnost 6,5kg odpovídá provedení. Materiál na konstrukci je o poznání pevnější než předchozí. Nožičky jsou taky v základu vyšší. Vysunovat se dají po povolení packy a její následovné aretace. Něco podobného jako je na stativech. Posed pohodlný. Pod celým zadkem je mezi konstrukcí napnuta látka, takže nemusíte hledat polohu, kdy vám zadek nepropadává skrz konstrukci. I s područkama je vstávání příjemnější.
Když obě křesla porovnám a nějak to shrnu… Pro moje potřeby, kdy cajky tahám občas na rameni, se mi vyplatí Naturelax. Provedení není tak tragické a úspora hmotnosti je brutální. Pro staršího člověka co k vodě chodí jen od kousek od auta (nebo pro mladého silného kluka ) je lepší F8. Pevnější provedení, vyšší základní posed, područky.
reagovat - Středa 15. prosince 2010 ve 21:32 ® džigit reakce na …
-
Shimano911> mrkni na Aukro
reagovat - Středa 15. prosince 2010 ve 21:12 ® Shimano911 reakce na …
-
Sander>Právě že je to Osprey. Já potřebuji křeslo
reagovat - Středa 15. prosince 2010 ve 21:07 ® Sander
-
Shimano911 > na sezení na hlíně není nic špatnýho, hele osprey, sedí maximálně na kyblíku od krmení a jaký žehlí fišky!
reagovat