Chytej.cz

Jaký multiplikátor vybrat na sumce??? necteno

2.2.2011 | Jose.Pepe | 6.645 zobrazení | 23 odpovědí

Ahoj, chtěl bych se zeptat na názor o těchto typech multiplikátorů: WFT Offshore LW LD 30 RH, Shimano Tyrnos 30, Shimano TLD 25. Jestli s tím má někdo nějaké zkušenosti a který byste doporučili na lov ze břehu.Nikde jsem se o tom nedočetl,tak se ptám. Díky za odpovědi

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 5. února 2011 ve 21:40 ® sus1 reakce na …

Mary> I tady jsou odborníci,podívej se, kolik toho je za 1 měsíc.:-)
http://www.chytej.cz/…-kolem-nich/

reagovat
Sobota 5. února 2011 v 15:42 ® Mary reakce na …
Mary

Jose.Pepe> dobré zkušenosti by s tím mohl mít Pavel Tomi, ale ten sem nechodí, a pak, také by snad mohl poradit Had. Co Davídku?:->

reagovat
Pátek 4. února 2011 v 8:05 ® kerob reakce na …
kerob

…nebo naopak namotat na civku a protahnout radicem az bude spravna konstelace (az prazdny radic dojede tam, kde konci snura)…

reagovat
Čtvrtek 3. února 2011 ve 21:30 ® Jose.Pepe
Jose.Pepe

když byste někdo k tomuto tématu něco chtěli přídat,tak napište moc rád si nechám poradit

reagovat
Čtvrtek 3. února 2011 v 17:27 ® Jose.Pepe reakce na …
Jose.Pepe

macek2> dobrá… :-) tak jdu asi do tohoto MP

reagovat
Čtvrtek 3. února 2011 v 17:23 ® macek2 reakce na …
macek2

Jose.Pepe> BOHATE stačí,okolnosti ti stejně nedovolí vyvážet příliš daleko kvůli lodní dopravě a silnému proudu.

reagovat
Čtvrtek 3. února 2011 v 17:18 ® Jose.Pepe reakce na …
Jose.Pepe

macek2> protože na to WFTéčko30 je návin té tufky cca 220m, tedy výrobce uvádí 450m/0,40. Bude těch 220m stačit i do itálie na pád?

reagovat
Čtvrtek 3. února 2011 v 17:04 ® macek2
macek2

Jose.Pepe>někdy jsem vyvážel i 300m na mušově nebo na ebru ale to byl už extrém na české vody je těch 200m dostačujísí.

reagovat
Čtvrtek 3. února 2011 v 16:57 ® Jose.Pepe
Jose.Pepe

díky za info :-)

reagovat
Čtvrtek 3. února 2011 v 16:49 ® Jose.Pepe reakce na …
Jose.Pepe

macek2> takže pro začátek bude lepší MP s řadičem a nahazování tedy také jde. jak velký návin (resp.velikost MP) by měl být na chytání na bojku a pod.splávek 200m??

reagovat
Čtvrtek 3. února 2011 v 16:22 ® macek2 reakce na …
macek2

Jose.Pepe> nahazovat se dá ale nedoporučuji to,jak daleko nevím záleží jakou použiješ zátěž,délku prutu atd.atd.

reagovat
Čtvrtek 3. února 2011 v 16:20 ® macek2 reakce na …
macek2

Jose.Pepe> bez problému upně ne, nusíš si to hlídát aby se ti šnůra nehromadila na jedné sraně pak by mohlo dojít k závažnému problému že se ti šnůra žačne zhrnovat, dělat oka a následně se to zamotat, to by tě mohlo stát pěkný kus šnůry.

reagovat
Čtvrtek 3. února 2011 v 16:12 ® Jose.Pepe reakce na …
Jose.Pepe

džigit> smekáče prý překrucují šňůru. dá s MP nahazovat a jestli jo, tak jak cca daleko?

reagovat
Čtvrtek 3. února 2011 v 16:07 ® Jose.Pepe
Jose.Pepe

bez toho řadiče se ta šnůra taky poskládá bez problému?nebo pro začátečníka je lepší s tím řadičem?

reagovat
Čtvrtek 3. února 2011 v 15:46 ® džigit reakce na …

macek2> no to je pak paráda.Taková zdravotní procházka okolo Pasohlávek :-))
Čím to může být?

reagovat
Čtvrtek 3. února 2011 v 15:45 ® macek2 reakce na …
macek2

džigit> no když ti šnůra ,,uteče" z řadiče tak je to potom problém na to si musí dát člověk pozor pak nezbývá nic jiného než celý návin vymotat a potom namotat znovu.

reagovat
Čtvrtek 3. února 2011 v 15:44 ® džigit reakce na …

Jose.Pepe> já MP ani pořádně nepoužil,tak na mě nedej.U nás se nezaváží,tak jsou tu smekáče.Ale jednu sezonu se mohlo a zakoupil jsem,jen se mi přihodila ta věc s řadičem jinde,než konec šňůry :-)
Vezmi,to dle Murphyho = má-li se něco po.rat,tak se to po.ere. A tohle je další možnost :-))
Taky jsem o tom jen slyšel. Asi jako,že Corboss oholil někomu očka prutu apod.

reagovat
Čtvrtek 3. února 2011 v 15:26 ® Jose.Pepe reakce na …
Jose.Pepe

džigit> to je pravda, jen co jsem se dočetl co jsem slyšel tak řadiče se prý zasekávají,ale asi je to kus od kusu. už jsem se asi rozhodl vezmu to WFTéčko a uvidíme, teda jestli mi to někdo nerozmluví :-)

reagovat
Čtvrtek 3. února 2011 v 15:08 ® džigit reakce na …

macek2> a nikdy se Ti nestalo,že úřadovala „vyšší moc“ a řadič je na opačném konci,než konec šňůry? :-)

reagovat
Čtvrtek 3. února 2011 ve 14:55 ® Jose.Pepe reakce na …
Jose.Pepe

macek2> já s tím začínám ještě jsem nikdy MP neměl,jen se nemohu pořád rozhodnou jestli to WFT éčko s řadičem nebo to shimano bez řadiče

reagovat
Čtvrtek 3. února 2011 ve 14:36 ® macek2 reakce na …
macek2

Jose.Pepe> jediný důvod proč někdo odsuzuje řadič je ten že je to nejnáchylnější část která se může pokazit já osobně jsem se stím nesetkal ani u sebe ani u vých kolegů,až si budu někdy kupovat nový multík bude zase s řadičem.

reagovat
Čtvrtek 3. února 2011 v 10:45 ® Jose.Pepe reakce na …
Jose.Pepe

je lepší s tím řadičem nebo je bez něj? Protože co se ptám , tak mi polovina říká řadič je dobrý, ale polovina říká, že bez něj je to lepší, co je na tom?

reagovat
Středa 2. února 2011 ve 22:32 ® macek2
macek2

Tyros 30 neznám, ale TLD 25 má kolega 3roky a šlape bez problému je bez řadiče tak že by sys musel zvyknout, já používám OKUMA TITUS 50 už 4roky a OKUMU CONVEKTOR 55 už 6let oba stroje dostávaj v sezoně zabrat a nikdy mě nezklamalý jsem snimy spokojen.

reagovat