Vyhledávání
eagle cuda 300
8.3.2011 | echo | 5.710 zobrazení | 10 odpovědí | upravit
Hezký den, chtěl bych poradit při výběru echolotu (nikdy jsme žádný neměl. Chtěl bych jej jen na vody ČR!! A co od něj očekávám? Určitě jak vypadá dno a hloubka, tepl. vody (což asi splňuje každý). Ale zároveň bych chtěl aby mi rozeznal ryby – tedy postačí abych věděl, že zde jsou. Třeba podle pořadí zájmu- kapr, štika, candat. A poradtě jak je to s tím uhlem snímaní atd.. Já se díval na tento http://www.tomi-korda.cz/…erie-zdarma/?…
Poraďte prosím jaký, nerad bych koupil něco za 3 hadry a pak se bouchal do hlavy, že jsem si další 3 nepřidal. Hlavně mi jde o to najít. Máte s tímto typem někdo zkušenost?? Děkuji
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 20. července 2012 v 17:09 ® Hony
-
Jukni také sem: http://www.chytej.cz/…oradi-nekdo/
reagovat - Úterý 17. července 2012 v 17:15 @ Dzuzep
-
Chcel by som poprosit ci by niekto nevedel kde a ako stiahnem sk pripadne cz soft na sonar eagle sea chearter alebo ci by to niekto vedel nainstalovat.
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 ve 20:06 ® salfi
-
ja eagle cudu 300 mam a bohate mi staci na rozpoznani dna, hloubky i eventualnich prekazek, je v cestine a stal me pred dvema lety na www.cabelas.com pouhych 79dolaru+19dolaru postovneho. dneska uz je asi cena jina
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 v 18:50 ® Calipo1 reakce na …
-
1Mara> tak pokud člověk má nastoveno na obrázky rybiček,tak ukazuje
reagovat.. jenže na toto nastavení ten sonar nerozezná rybu od bordelu pod vodou. Když si člověk vypne funkci obrázků ,už s tím jde něco dělat .. ale ikdyž se člověk pohraje se stínováním ,moc toho neuvidí..a roznat jednotlivé druhy ryb,o tom se tomu sonaru ani nezdálo.Ale jinak něco vidět jde,když něco pod vodou je..
- Čtvrtek 10. března 2011 v 15:51 ® 1Mara reakce na …
-
Calipo1> Chceš říct , že když oni tam píšou že ukazuje i ryby , tak on je neukazuje ?
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 v 15:35 ® zedus reakce na …
-
echo> Rozdíl je v tom, že ten mark 5× pro má dvoufrekvenční sondu, jednu frenvenci z uzkým záběrem druhou s širokým a mark 5× má jenom jednu s úzkým. Laicky řečeno.
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 ve 12:21 ® bene reakce na …
-
Na sonar, který je předmětem tohoto fóra potřebuješ loď. Součástí je obrazovka, do ní musíš zapojit kabel od baterie a kabel od čidla, to je velké asi jako krabička cigaret.Toto čidlo musíš upevnit odpovídajícím způsobem na loď a musí být ponořené ve vodě.To jen tak všeobecně k tvému dotazu
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 v 11:52 @ echo
-
takže raději si připlatit (když už) a jít do tohoto Lowrance Mark-5X (jaký je pak rozdíl oproti Mark-5X PRO). Děkuji
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 v 11:32 ® holatkojan
-
asi se projevím jako blbec,ale jak takovej sonar funguje? předpokládám že to má náké čidlo.. ale jak ho dopravím na požadované místo? je k tomu nutná lodka nebo to tam nahodím prutem?nebo to funguje jen ve sloupci vody,čily bych musel chytat jen z lodky? fakt si to nedovedu představit.
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 ve 2:03 ® Calipo1
-
Ahoj.. cudu mám ještě doma,no
reagovat.. na změření hloubky,teploty vody a reliéf dna stačí. Na hluboké vodě občas zaznačí i sumce při vábení, který se bouchne hlavou do sondy
… širší použití bohužel nemá