Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Víkendový pobyt u vody necteno

22.5.2012 | proLogic | Kaprařina | 19.943 zobrazení | žádná odpověď

Petrův zdar, Jedu na víkend na Slezskou Hartu, chtěl bych se zeptat kdo ví o nějakých zaručených horkých místech kde se vleze stan a ostatní vybavení, a také jak se zakrmováním, nástrahami a samotným chytáním.

Orlík - závážení, vnadění, bivakování necteno

22.5.2012 | R-y-b-a-r | Domácí revíry | 22.564 zobrazení | 23 odpovědí

Ahoj. Možná už to tu někdy v daleké minulosti bylo, ale nechce se mi prohledávat celé fórum. Chtěl bych se zeptat jak je to s vyvážením nástrah a návnad na ÚN Orlík, popřípadě s bójkama. A za druhé bivakování. Povoleno či ne? Případně s nebo bez podlážky. Díky za rady.

Rybolov mládeže necteno

22.5.2012 | Koudy1968 | Vaše názory | 22.644 zobrazení | 4 odpovědi

Dobrý den, chci se zeptat jak je to s povinnostmi a právy mládeže.Někde jsem se dočetl že od roku 2004 v zákoně o rybářství č. 99/2004 Sb., ani v jeho prováděcí vyhlášce č. 197/2004 Sb., se o lovu ryb dětí a mládeže nehovoří a žádná speciální úprava tedy od toho roku neexistuje? Platí tedy že pokud má rybář platný rybářský lístek a povolenku k lovu ryb, pak bez rozdílu věku má všechna práva a musí plnit všechny povinnosti které stanoví zákon,jako dospělý rybář? Jde mi o to,jestli může chytat např.na dvě udice,nebo vláčet na živou nástrahu atd…

Nástraha na kapra necteno

21.5.2012 | rybarada | Ostatní ryby | 20.096 zobrazení | 21 odpovědí

jaká se Vám osvědčila nejlepší nástraha na kapra? Kukuřice nebo boilies? A číslo háčku?

P E L E T Y a jejich výroba doma necteno

21.5.2012 | vovo | Kaprařina | 40.148 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj chtěl bych dělat domácí pelety se kterými bych chtěl krmit. Receptů a návodů je na internetu hodně ale nikde nejsou dostatečně vysvětleny 3 věci. Za 1. Dávat vejce do pelet či ne? někde je napsáno ano někde zase ne co se vám osvědčilo více. Za 2. Jak dlouho pelety sušit? chci snimi krmit takže rozpad mezi 4–8 hodinami Za 3. Vařit je nebo sušit nebo péct ať už v troubě či mikrovlnce nebo nad parou tohle vše bylo na internetu v navodech ? zase co se vám osvědčilo více. Klidně poraďte i svůj osvědčený recept

Pište a poradte prosím

Jak v Chorvatsku? necteno

20.5.2012 | Wiktor.c | Rybaření v zahraničí | 41.424 zobrazení | 15 odpovědí

V létě vyrážím chytat do Chorvatska a nevím jaké si mám obstarat vybavení a noco tam ryby bereou,tak jestly byste mi neporadily jak na to. Děkuji.

úhoři necteno

20.5.2012 | efifwe | Feeder | 74.919 zobrazení | 74 odpovědí | upravit

dobrý den chci se zeptat jak se chytají úhoři na feeder (špičky, montáže, nástrahy)

Oprava navijáků necteno

20.5.2012 | Chmur | Navijáky | 39.025 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj. Nevíte, jestli někdo v LBC nebo blízkém okolí opravuje navijáky (Mivardi – Morpheus)? Pokud ano, v jakých cenových relacích by se to pohybovalo? Případně doporučili byste nějaké levnější (do 1000 Kč), ale aspoň trochu slušné navijáky na feeder a telecarp? Díky

Skalička u Hranic na Moravě necteno

20.5.2012 | coca | Domácí revíry | 11.441 zobrazení | 2 odpovědi

Zdarec Kolegové !

chtěl bych se zeptat zda někdo z Vás byl na Skaličce… uvítal bych info… míto, a na co to tam šlo… dík za každé užitečné info…

Jaký vybrat sonar? necteno

18.5.2012 | Sabina | Vaše názory | 16.613 zobrazení | 17 odpovědí | upravit

Dobrý den, ráda bych koupila tatínkovi k narozeninám sonar. Vzhledem k tomu, že nerybařím, je to pro mě oříšek. Chtěla bych nějaký levnější, ale použitelný. Táta rybaří hlavně na Lužnici(máme tam chatu), takže rekreačně kapři, cejni a tak… Poradíte, jaký vybrat? Jak říkám, hlavně aby udělal radost a mohl si s ním trochu vyhrát a něco na něm viděl… Předem moc děkuji za pomoc!

Brněnská přehrada necteno

16.5.2012 | Arnie11 | Ostatní ryby | 12.450 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli jste někdo nebyl na přehradě a nevíte jak to tam jde? Já na ní nebyl léta a chytám se tak bych rád zjistil info. díky

Krajský přebor necteno

15.5.2012 | jirin8 | Závody | 24.988 zobrazení | 7 odpovědí

Čau chtěl bych se zeptat jak se dostanu do Krajského přeboru LRU. Jestli se tam mam nak prihlasit nebo jestli na aty zavody muzu normalne jit. Dik za odpoved.

Jaký obal na pruty + ostatní nádobíčko ? necteno

14.5.2012 | Don | Ostatní nádobíčko | 10.043 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím. Chtěl bych poradit při výběru obalu na pruty. Délku bych upřednostňoval 140cm, dále bych chtěl aby měl 3 komory a dal se nosit na zádech. Máte nějaké osvědčené obaly ? Nerad bych koupil něco co se za pár dní začne trhat atd. Díky za rady

echolot na rybník - dotaz necteno

13.5.2012 | majpa | Ostatní nádobíčko | 15.017 zobrazení | 40 odpovědí

Zdravím. Jako nerybář bych chtěl svým švagrům rybářům koupit k narozeninám sonarový vyhledávač ryb LOWRANCE X-4 PRO. Můj dotaz zní, zda to je použitelné na monitorování ryb ze břehu, popřípadě občas na loďku se jen tak projet po rybníku a zjistit, kde se ryby vyskytují nejvíce? Nejčastěji jezdí švagrové na rybníky. Jestli by pro tento účel přístroj nebo nějaký jiný dle vašeho tipu k tomu vyhovoval. Má to úhel záběru 120° (vhodný na mělké vody) a 2 echo frekvence. Abych nekoupil krám, který jim bude k ničemu. Díky předem za odpověď.

Pecháček necteno

11.5.2012 | alexdelpiero | Neúspěchy | 17.029 zobrazení | 27 odpovědí

Včera jsem poznal co znamená v rybařině den blbec. Na udici 5 velkých ryb a ani jednu jsem nedostal z vody… Máte někdo podobnou zkušenost? :)

Lanko na dravce AFW Surfstrand 1x7 necteno

11.5.2012 | kingkubik | Dravci | 10.139 zobrazení | 4 odpovědi

omlouvam se za trapne forum ale rad by jsem se chtel optat prodejcu ryb.potreb a lidi co maji rybareni jako nemoc.nevite kde se da tohle lanko sehnat?v zahranici jsem neco nasel ale nemam zadne zkusenosti s obednavanim jinak nez v tuzemsku a myslim ze postovne by byla zbytecna palka.pokud by si nekdo vedel rady hodte echo pls.dekuji mnohokrat

Kelčany u Kyjova necteno

10.5.2012 | scarp | Kaprařina | 23.829 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

Zajímal by mě váš názor na soukromý revír kelčany. Na co vám braly a jestli u břehu nebo na hlubce. Můžete i nějaký to foto. Díky :-)

POMOC necteno

9.5.2012 | Mr. Vydra | Domácí revíry | 19.310 zobrazení | 29 odpovědí

Zdravim všechny rybáře a rybářky byl jsem osloven abych vybral několik návrhů soukromých revírů na rybářské závody, závody jsou to firemní které se konají každý rok na jiném místě a pokaždé to byla tragédie takže bych potřeboval poradit nějaký revír kde je hondě zarybněno a hlavně dostatek velkých ryb. Rozloha nejméně 5 ha

Díky moc

Kachny na rybníce - počet ks/ha?? necteno

7.5.2012 | CeP | Legislativa | 8.557 zobrazení | 32 odpovědí

Ahoj. Zajímalo by mně zda je nějak legislativně upraven počet polodivoce chovaných kachen na rybníku. Jde mi zejména o počet kusů na hektar vodní plochy. Díky

Rybářský dětský den necteno

7.5.2012 | revoke | Tipy & triky | 10.019 zobrazení | 6 odpovědí

Letos jsem dostal za úkol vymyslet na dětský den nějakou zajímavou soutěž či jinou drobnou aktivitu (pro více dětí). Chtěl bych být originální a mít něco jiného než hod na cíl či poznávačku ryb, ale nějak mě nic nenapadá. Poradíte?