Vyhledávání
Lowrance Hook 3x
29.11.2016 | Švejk | 5.151 zobrazení | 15 odpovědí
Zdarec, máte někdo zkušenost s tímto echolotem? Jde mi o použití na kajaku při vláčení… Díky za info
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 30. srpna 2017 ve 21:46 @ Karel Jansky
-
Uvažuju o tomto Sonar Lowrance HOOK-3× problémem je omezený rozpočet. Vidím ho jako ideální volbu v poměru cena výkon, co myslíte? Myslím,že reklam na recenze dané www už tu je naseto docela dost. Zřejmě to budeme průběžně promazávat!!! Admin
reagovat - Pondělí 20. března 2017 v 10:43 ® kerob reakce na …
-
Švejk> z těhlech dvou bych radši Helix.
reagovat - Neděle 19. března 2017 ve 21:16 ® Švejk reakce na …
-
S tím počítám
reagovatale s kterým modelem?
- Neděle 19. března 2017 ve 20:56 ® patast
-
myslím že budeě spokojenej
reagovat - Neděle 19. března 2017 v 18:44 ® Švejk
-
Tak se blíží doba kdy budu kupovat sonar, bohužel jsem limitovanej financema, tak se chci zeptat jestli je lepší volbou HOOK 4 s DSI a GPS, menší úhlopříčka, lepší sonda, nebo radši větší úhlopříčku a skromnější sondu u HELIXu 5, taky s GPS díky
reagovat - Čtvrtek 1. prosince 2016 v 0:07 ® bjucek reakce na …
-
Švejk> Na jaře jsem také hledal sonar. Nechtěl jsem do toho vrážet moc peněz. Kamarádi mají lowrence, tak jsem si na ně zvykl a koukal jen po lowrencech. Také jsem přemýšlel na Hookem3, ale když jsem viděl nějaká videa, tak jsem usoudil, že to zas tak moc dobře nevykresluje a nemá DSI. Zakoupil jsem Hook4 s DSI a pro mě je na mapování dna dostačující. Chytal jsem s ním i vábničku, jen při rozdělené obrazovce se zoomem, už to nebylo nejlepší, ale dalo se to odchytat.
reagovat - Středa 30. listopadu 2016 v 11:51 ® kerob reakce na …
-
Švejk> budeš spokojenej
reagovat - Středa 30. listopadu 2016 v 11:28 ® Švejk
-
Ok díky za diskusi, asi vyhraje ten Helix
reagovat - Středa 30. listopadu 2016 v 11:07 ® Draky reakce na …
-
Švejk> humminbird helix 5× SI a GPS mam ja.
reagovat - Středa 30. listopadu 2016 v 10:59 ® kerob reakce na …
-
Švejk> kdybych vybíral mezi Helixem a Hookem, tak ač mám Lowrance celkově o dost radši, vybral bych ten Helix. Je fakt dobrej a líp vybavenej než Hook. 11.000 je dobrá cena.
reagovat - Středa 30. listopadu 2016 v 10:45 ® Švejk
-
Právě jsem narazil na Helix 5× s GPS za cenu cca 11,000,– což je levnější než HOOK 5× bez GPS, jen nevím která značka je reálně lepší co se týká kvality zobrazování…
reagovat - Středa 30. listopadu 2016 v 10:38 ® Draky reakce na …
-
Švejk> Noooo tu GPS si dobře promysli. Ono si třeba najít nějakej bod na na historických mapách a pak mít možnost si ten bod zadat do echolotu je docela fajn.
Stejně tak, když náhodou narazíš na nějaké dobré místo, tak mít tu možnost ho znova najít atd.
Mám echolot velice krátce a teprve se s ním pořádně učím, jak funguje, co mi vlastně zobrazuje a jak těchto údajů využívat, ale už teď moc dobře vím, že kdyby mi zobrazoval jenom dno, tak mi bude pomáhat poměrně málo, nedá mi to dostatečnou představu o místě a může se stát, že to místo budu hledat poměrně dlouho, případně ho jednou přejedu a znova nenajdu.
reagovat - Středa 30. listopadu 2016 v 10:20 ® Švejk reakce na …
-
Od echolotu požaduji hlavně dobré vykreslování reliéfu dna, v rámci možností co nejspolehlivější identifikaci ryb, dobrou čitelnost a jednoduchou obsluhu. Nepotřebuji GPS, BT, WiFi, SD karty atd…
reagovat - Středa 30. listopadu 2016 v 9:59 ® Švejk reakce na …
-
Ok budu uvažovat o velikosti 5" Je zásadní rozdíl ve využitelnosti v českých podmínkách (nebude využíván na moři) mezi verzemi Elite a Hook o které uvažuji?
reagovat - Úterý 29. listopadu 2016 ve 21:21 ® kerob
-
Hook je dobrej echolot, ale 3kova velikost je fakt malo. Kdyz uz, tak aspon 5". Ja pouzival na kajaku 5" (5× pro) a ted tam mam 7" (elite Ti) a mensi bych uz nechtel. Velikost displeje je pomerne zasadni pro dobrou citelnost.
reagovat