Vyhledávání
Rybolov Chorvatsko z lode
10.1.2017 | Martin R | 5.106 zobrazení | 7 odpovědí | upravit
Zdravim kolegove, 1 července vyrazim s rodinou na dovolenou do chorvatska a naskytla se příležitost půjčit si lod na tyden, takze budeme brazdit ruzne zatoky cely tyden a já si rikam proc si nezkusit zachytat z lode. Bude to moje prvni chytani na mori a z lode. Chtel bych se zeptat zda tu je nekdo kdo ma nejake zkušenosti s timto typem rybolovu v chorvatsku a hlavne techniku lovu. Co jsem projížděl google, moc jsem toho nenasel. Teda spis nic. Zajima me jak je to s privlaci, typ nastrahy. Co plavana vyplati se na mori? A taktéž jaka nastraha. Je červenec, bude vubec nejakej zaber. Jak rikam na mori jsem jeste nelovil, takze tam nechci prijet nepripravenej :) za kazde info budu vdecnej popřípadě i nejaky odkaz kde se tomuto tematu venuje nejaka pozornost. Diky moc Martin
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 6. února 2017 v 15:59 ® patast reakce na …
-
kde ještě je potřeba povolenka
reagovat - Pondělí 6. února 2017 v 15:59 ® patast reakce na …
-
tak tam mne neuviděj
reagovat - Pondělí 6. února 2017 v 11:29 ® kerob reakce na …
-
antichorvat> není pravda, že Chorvatsko je jediná země, kde je potřeba mít povolenku.
reagovat - Neděle 5. února 2017 v 15:46 @ antichorvat reakce na …
-
V zlodějském Chorvatsku se platí za všechno, dokonce i za lov ryb na prut. Nikde jinde to na moři neplatí, jen u těch zákeřných xxxxxxx ano. Dokonce se musí platit i za to, že máš na na vlastní lodi soupravu pro potápění, hnus velebnosti…Takže, ano, potřebuješ povolenku. Jen blázni tam jezdí…
reagovat - Neděle 5. února 2017 v 11:41 ® patast
-
na lov z lodě musí být nejspíš povolenka nebo né ?
reagovat - Pátek 27. ledna 2017 ve 23:46 ® proutek reakce na …
-
V chorvatsku je kolem břehů akorát velké hovno, Nic co stojí za řeč nechytneš, vybité moře. Když chceš chytit, musíš 20 km od břehu.
reagovat - Středa 11. ledna 2017 ve 20:00 ® Karel_Mr
-
Ahoj, jakou budeš mít loď? Na přívlač můžeš použít běžné nástrahy, pokud se trefíš do místa, kde jsou ryby, tak se dá něco chytit. Dost úspěšný bývá lov na položenou , nástraha rybí maso, nebo kus kalamářů. Dá se chytit pěkný úhoř.
reagovat